Höstterminen 2020

Registreringsinformation

Registreringsperioden är den 3 - 24 augusti. När du fått andra antagningsbeskedet så måste du registrera dig på de kurser du har antagits till och har för avsikt att läsa. Detta kan du göra från och med den 3 augusti.

Registrering för antagna utan villkor

Skaffa först ett studentkonto hos Uppsala universitet, läs mer om hur du gör det här: https://www.uu.se/student/valkommen/registrering/

När du skapat ett studentkonto så kan du registrera dig. Registrering görs via Studentportalen och registreringsperioden HT20 3-24 augusti. I Ladok (student.ladok.se)  kommer du själv kunna se direkt om din registrering gått igenom. Har du problem med registreringen, kontakta oss på: studentadmin@nek.uu.se

Registrering för antagna med villkor (VI)

1. Du ska registrera dig genom att skicka e-post till studentadmin@nek.uu.se senast den 24 augusti. Kom ihåg att alltid skicka med ditt för- och efternamn, personnummer samt vilken kurs det gäller.

2. För att du sen ska kunna behålla din plats måste visa att du uppfyller behörighetskraven genom att skicka in ett studieintyg till studentadmin@nek.uu.se senast den 17 september. Glöm inte att skriva vilken kurs det gäller.

Reservantagning

Vi har beslutat att anta några reserver till kurspaketet Nationalekonomi A, 30 hp.

Om du blir erbjuden en plats så sker detta via e-post till den e-postadress du angivit på antagning.se. Du har 24 timmar på dig att meddela oss ditt svar.

I mejlet du får finns instruktioner och deadline kring hur du registrerar dig.

Vi har ingen möjlighet att erbjuda fler platser så vår reservantagning är nu avslutad 2020-08-26